الأحد، 4 ديسمبر 2011

ساندويتش روبيان (جمبري)

(طريقة ساندوتش الجمبرى)

يغسل الجمبرى وينظف كويس
في مقلاة حمي الزيت وضيفي عليه الروبيان
اول ماتبدى  المية تنشف نضيف بهارات مثل
فلفل احمر (بابريكا)
فلفل اسود
فلفل احمر مجروش
ونص مكعب ماجي
وشويه صوص الصويا
قلبى كويس التوابل وقطعي بصله بيضاء كبيرة مكعبات مع فلفل رومي اخضر وضيفيه
ونقصي  النار وخليه شوي عشر دقائق تقريبا
 خلي البصل والفلفل فيهم شوية قرمشه
نجهز الخبزونحط جبنة سلايس اى طعم
نحط الجمبرى
وممكن نضيف خس او طماطم طازج حسب الرغبة
ونحطة فى الميكرويف 20 ثانية عشان نسيح الجبنة وتذوب فى الجمبرى

وبالهنا والشفاء

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق