الثلاثاء، 6 ديسمبر 2011

✿◕‿◕✿ღ أصابع البطاطس فى الفرن ღ ✿◕‿◕✿




أصابع البطاطس فى الفرن بالروزمارى سهله وتفتح النفس..
بطاطس مقرمشه من بره وطريه من الداخل
المقادير:
بطاطس بالكميه التى تناسبك
ماء
ملح
روزمارى (اكليل الجبل) (وممكن تضيف بهارت)
الطريقة:
اغسلي البطاطس وقطعيها صوابع عريضه
ضعيها فى وعاء وغطيها بالماء واضيفي لها الملح
اتركيها لتغلى من8 الى 10 دقائق
ثم طلعيها من الماء
ضعيها فى صينيه الفرن ورشي عليها زيت زيتون كثير و ملح (حسب الرغبه )
وفلفل وروزمارى. تلف بورق الالومنيوم
تدخل فرن درجة حرارته200 مئويه حتى تصبح ذهبية اللون البني (حوالي 45 دقيقة).
واستمتعي بالطعم اللذيذ , تقدم مع كاتشب.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق