المقادير: 1/2 كيلو دقيق
5 جم ملح
2 ملعقة كبيرة زيت
5 بيض
الطريقة :
دقيق وملح والزيت والبيض مع بعض ويعجن حتى تصير عجينة متماسكة
وسهلة الفرد تترك تستريح 1/4 ساعة ثم نرش الرخامة بالدقيق ونفرد العجينة
بالنشابة حتى تصبح بسمك 1/2 سم ولو كان عندك ماكينة الرشدة يبقى احسن
تقطع مربعات نكون مجهزين على النار حلة بها ماء بيغلى مع ملعقة زيت نسلق
اللازانيا لا نضع كثير حتى لاتلصق فى بعض حين تطفو على وش المياة
تبقى كده استويت هنشيلها من المياه و نضعها فى الطبق على فكرة الكمية دى
ممكن تأخذى منها الى يكفيكى و الباقى تشيلى فى الفريزر
الطريقة :
دقيق وملح والزيت والبيض مع بعض ويعجن حتى تصير عجينة متماسكة
وسهلة الفرد تترك تستريح 1/4 ساعة ثم نرش الرخامة بالدقيق ونفرد العجينة
بالنشابة حتى تصبح بسمك 1/2 سم ولو كان عندك ماكينة الرشدة يبقى احسن
تقطع مربعات نكون مجهزين على النار حلة بها ماء بيغلى مع ملعقة زيت نسلق
اللازانيا لا نضع كثير حتى لاتلصق فى بعض حين تطفو على وش المياة
تبقى كده استويت هنشيلها من المياه و نضعها فى الطبق على فكرة الكمية دى
ممكن تأخذى منها الى يكفيكى و الباقى تشيلى فى الفريزر
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق