الاثنين، 16 يناير 2012

{ سمك محشي في الفرن }




.•( المقادير )•.اي نوع من السمك المرغوب
بصل
طماطم
ليمون عادي
ليمون أسود
زيت زيتون
زنجبيل
ملح وبهارات وفلفل حار وثوم وبقدونس وكزبره


.•( الطريقة )•.
نفرم الكزبره والبقدونس ونبشر الثوم والزنجبيل ونقطع البصل مكعبات صغيرة جدا
اهم حاجة الزيت والليمون والليمون الأسود المطحون و ما ننساش البهارات والملح
ونبدا نحشي السمك من غير ما نفتح بطنه يعني من فتحة الفم عشان الحشوه ماتطلعش بره كلها
نصفهم في صينيه بعد ما حشيناهم ونوزع عليها شرائح الطماطم و البصل وزيت زيتون

نغطيه بالالمنيوم وندخله الفرن نص ساعه


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق